Friday, September 4, 2009

quick update

oke, apology sbb dah lama x update.. ces bunyik mcm ramai no yg mbaca repekan aku nih. bkn sbb keja byk accept for yesterday la (we left office almost 2am) tp sbb xda mood. biasalah gua klu dh smpi seru mls, smue pn beku - lg la opis ni dh mcm esbok - otak aku dh stop berkeja/

work life is suck lately. bos meroyan xhenti2. walau aku bkn main target tp tempias nya tetap rsa nk mati. terbaru mrk tlh disable usb function utk security kata nya. wtf! giler mnyampah

personal life was heavan, najwa makin cheeky xsabo nk raya ngan dia. ehehe. mr KA dh xsebuk mcm dulu lg. jarang skali ada meeting. tgh tumpu perhatian kat pniagaan kerepek kami. ehehhe. kes umah dh selesai. next week urusan tukar nama. alhamdullilah. bagos juga fb, leh jmpa kwn lelama. rindu mrk.

*blk kulai mlm ni. terasa nk mkn daging masak kicap. sedapppnya

8 comments:

orked said...

pekerja tetap restoran aku...miahaha

Elmira said...

aku nak kerepek!

2am? wah sangat gile. patut nya arini korang takyah masuk kerja!

AiYa said...

ces!

el, nanti ya. klu aku trn shah alam. aku roger. ya man! td dia ckp gak patut xyah dtg but u think dia nk bg ka production close? ehehhe

JaSmIn said...

gile hark working smpai 2 am nik,cayalah kena dpt anugerah pekerje cemerlang nih

AiYa said...

aku tepaksa oke bukan rela

yaya said...

wah balik kulai, semoga selamat pergi dan selamat pulang...

AiYa said...

tq yaya

The Unconscious said...

pemalas (nak update blog) hehehe
daging masak...yummy...eh bawalah some for me...
i love rendang...make some and bring for me lor :P
have a good trip

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)