Wednesday, August 18, 2010

mariamah tijo

siapa anak johor yang lahir awal 80 an mesti kenal gila nama ni. fav caption "berita ini disampaikan oleh mariamah tijo". tp entri ni bukan utk dia. legandary but till now aku xrsa aku kenal wajah dia. tanya cik google pun yg kuar hanya ni ja.

maap tuan punya nama. sekadar meminjam, bukan sebagai bahan senda tp bila keje dgn org asing kami kena jdi sgt kreatif memberi gelaran walaupn langsung tiada kaitan terutama bila nk bitchin bout them infront of them. :p kamu paham bukan? hihi

oke here the story bout my "mariamah tijo" versi duit merah.

she just join a couple of weeks before. recomended by "kakak hitam". so secara ironi nya mrk ialah gang yg mna mbawa kpd gelaran "gang gagak itam". xsure sama ada dia mbls budi atau mmg dia jenis kaki mengekor. mcm lembu kena cucuk idong. every single thing ppl ask her to do, she will refer to "kakak hitam" walaupn xda kena mgena pon. owh gila annoying. pastu terkedek2 la "kakak hitam" mnyerang mbawa 2 gunung, loud and rude ibarat ketua gang pailang. haih. mula2 mcm oke ja aku tgok mariamah tijo. tp xsangka plak smlm dia buat serang hendap kat aku. siap bawak gang tu. isk. too much. tggu masa ja nk explode nih.

*kena update resume la mcm ni. diorang ni bukan boleh percaya, layanan pon gila obvious x adil. dh klu start buat serang hendap ni kena la paham2 sndri. ̃๏̯̃๏

2 comments:

The Unconscious said...

jahat betui :P

apa ni update resume semua hei...relak ah... just sit back and enjoy the fun :)

AiYa said...

ahahaha. bijak la bukan jahat.

tgh enjoy la ni. tp klu nampak aku dh start baling2 mouse tu. ko tunggu ja la ek.

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)