Tuesday, December 16, 2008

kata ibu,.. itu doa

salam,

Al Fatihah buat arwah syuhada (nice name))

last weekend, pagi tu kami dikejutkan ngan berita anak saudara mak ngah kemalangan. ceritanya... mak ngah marah kan anaknya, terlepas cakap sumthing. too bad, it happen to others. 2 hari koma di hkl, dia dijemput Illahi. menyesal x usah cakap la. hope, she learn sumthing. Allah masih sayangkan dia, dan terlalu sayangkan arwah agaknya. moga korban ini membuka mata. owh seram!

due to fact,
smlm aku cuti, jaga Najwa. mr KA pn join sekali. owh panas terik waktu tu, Najwa dah merengek rimas, dalam bas aku doa jangan la dia menjerit. sprt adanya, Najwa yang manis mmg anak yang baik, senyap ja. call lawyer, dia stuck di pj court plak. kami pun meronda, owh Najwa penat, nangis x ingat, seb la kat sogo ada tempat khas utk anak kecil. first time Najwa nangis waktu kami jalan. then, amik mak ngan abah kat pudu, terlentok2 Najwa tidur. so cute!!



owh ya, sabtu kami pergi pc fair. aiyo stroller not allowed! how la nak menshoping ni. plak nya kena tawaf 1 klcc tu nak amek semula stroller. again, Najwa yang manis mmg anak yang baik, senyap ja. masing2 dah lapar, semua full house, jadi kami ke bb plak. ari ujan wor, sian mr KA xdpt makan shushi, again, Najwa yang manis mmg anak yang baik, senyap ja. owh sekali dia menjerit dah masa kat parking, Q punya la pjg. adoiyai, anak ibu, ngapanya?

last nite,
Najwa yang manis mmg anak yang baik. asik nak maen ja, tdo kol 3 pagi. alahai anak anak. :)

*kasik clear cuti, next week till early next year. wah wah. mau ke mana nih sih.

3 comments:

orked said...

alalala comel nyer ibu dan anak..hehe

najwa muker ayah!!

AiYa said...

ngeh... daddy's girl la

m z ' f a r a h said...

hehehe.. tula.. comel pic tu.. :)

aah.. muka ayah dia..

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)