Friday, December 19, 2008

shop online... blogroll

salam,

kerana kegilaan ku sekarang ialah shopping online, makanya aku akan share blog2 yg berpotensi mengkaburkan mata anda untuk membeli. aku akan try update every friday at least 1 blog okes?

Charlie V
superkewl and rare painted shoes. kewl dowh. do grab now. nak buat makeover pn buley.



cumel kan? :)
*orked, ko tau kan nak hadiah kan apa utk bday aku thn depan. ^wink^

tiabarney used toys
yg ni khas utk mommy/daddy sekalian. for parents yg muda belia mcm aku ni, msti x ingat dunia smue pn nk beli, so langkah penjimatan beli yg tpakai. so far, aku rsa blog ni menawarkan barangan mainan berjenama, berkualiti dan tentulah lbh murah kan. so sila2 kan. jgn malu2.



berbaloi kan? :)
*orked, klu ko xsabo sgt, bley gak beli dr skunk. pastu bg najwa pakai dulu. oke?

3 comments:

orked said...

hahaha...kasut tuh sungguh comel..utk bb ker??
basikal tuh pn cute!! boleh ek kongsi2..jgn time bby aku nk pakai..dh jahanam :p

bby stuff mmg cute!! aku ada ternampak satu kerusi for bby sungguh cute!!

AiYa said...

wah wah...

tau la najwa nya ibu ganas, anak aku manis la mna ada ganas2. xde nye jahanam. dgn keadaan ekonomi dunia ni, berkongsi adalah amat baik sekali. "sharing is caring" remember?

m z ' f a r a h said...

hehe.. gud thinking! setuju sgt..

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)