Tuesday, August 18, 2009

i think i miss u

ya, i miss mr KA. first time ni haruslah di mark dlm kalendar. slalu gua mcm xheran ja klu dia away sbb bz ngan najwa. smlm rsa sunyi plak. klu x, asik nk bertekak ja. najwa plak kali ni mcm rileks ja klu x slalu mata melilau crik ayah, tp lawak pg td. time aku masukkan najwa dlm walker dia terus masuk bilik kecik bising yayayayayaya (kebtulan pintu tbukak), bila aku panggil suh ikut masuk bilik, mulut dia stil yayayayaya. pastu bila tanya, najwa crik ayah ya? dia sengih ja. alahai si kecik nih. dh pandai dh.

*mr KA, sila pulang segera. udah2 la tu shopping kat padang besar. kta jeles.

2 comments:

Lady.ATH.3 [ LebelleBijou ] said...

skalu post sayu la... comel gila! dia nak cerita rindu dendam, dia ckp la najwa hihihi

serious najwa comel dah tunjuk emotion & expression org dewasa... awww

The Unconscious said...

hehehe.....

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)