Thursday, August 20, 2009

mereka tak takut

owh budak zaman sekarang, klu aku jdi mak korang, dh lama aku koma.

smlm akibat kesengalan kakcik dan ketidakbijaksanaan aku sndri, tpaksa la amek bas blk umah (dgn harapan lmbt smpi).

msa naik bas tu, ada la 3 gals ni remaja belia (13-15 gitu). tiada tempat duduk sdh. jdi mrk bdri di tangga bhadapan aku/ ragam org kta,, klu dok kat tiang, meleset ja xkira ah laki ka pompuan. yg buat aku seram, sorang mamat ni (indon aku rsa) dok usha gals tu bnafsu weh. dia pn meleset sma kat tiang tu. mcm sesja nk bgesel2. suprisse me, tht gals buat bodo ja, klu aku dh lama aku sound mamat tu. xcukup ngan tu aku dok usha, mamat tu dh stat gatai tgn, reaksi dak td, tetap selumber dn tegedik2 mcm ske plak. klu adik aku dh lama aku lempang, laju2.

*adoiyai! budak zaman skrg bisa buat aku pengsan. klu tjdi apa2, sapa yg patut dipersalahkan?

5 comments:

The Unconscious said...

isk isk.... biasalah... kan konsep 1 malaysia!!

AiYa said...

ces! boleh u ckp biasalah. salah konsep la u nih.

orked said...

meleset tuh apa??

DCob said...

i think mereka too takut to say anything Nik, only 15 years old, tapi kenapa mereka tak move dari tempat itu?

AiYa said...

orked,
meleset tu ikan kering. ahahhaha.
ala, mcm kucing miang manja2 kat kaki ang la

deep
if senyap and move i understand la takut. but they ddint move at all, its seem like they enjoi it. its freakin me up seh

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)