Wednesday, February 18, 2009

my life... exhausted!

im a bit down rite now, everything seem to be perfect but something missing.

rutin aku hari2 bgn pagi mandi, subuh, siap2 anta najwa terus gi keje. minum air pn xsempat apatah lg nk buat breakfast mcm dulu. sian kat mr KA, lately dia yg buat breakfast sendiri. hurm.

kol 8 dh smpi opis, bru la amek breakfast, check email dan start kije.

kol 12, break. memekak kat food court smpi kol 1

kol 1, smbg blk kije

kol 4 lbh, break utk zohor asar sekali

kol 5, gua dh mula xda mood nk buat kije

kol 6, cabut

kol 6 lbh, amek najwa. maen2 ngan dia smpi maghrib

kol 7 lbh, time dia tdo

ko 8, bru terhegeh nk masak, klu nasib kakcik ada, dia la tlg masak

kol 9 gitu, najwa dh bgn semula, maen ngan dia

kol 10 lbh, msa dia nk tdo. aku pn slalu nya bongkang sekali tdo smpi pg.

jadinya 1 hapa pn aku xsempat buat, dn aku akan mrhkan diri aku akhirnya


adoiyai tensen nya jadi aku


*keje tgh berlambak, andy kata muka aku mcm org boring xda keje, dn dia ngan senyum copy paste nya bg aku keje lain lg. saiko tol la! im bored with over workload la. bos.

5 comments:

Baldev Choudhary said...

nice blog...keep it up.

Jarr said...

Bukan ke Andy rasa mcm semua orang takde kerja ke?tak kau sahaja...hahahahahahaha...

AiYa said...

baldev,
hye,.. thanx for dropin by

jarr,
ahahah. giler kerja org tua tu.

orked said...

mkn extra vitamin la beb!! pharmaton ke!!

AiYa said...

orked,

segala mak nenek vitamin gua dh mkn. minda letih ah beb

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)