Monday, October 5, 2009

makasih ya

eehee. quick update on raya open house n najwa 1st birthday.

alhamdullilah smue bjln lancar, smue licin walaupn at first 2 hours cam nk nanges sbb xda org dtg lg bila tgok makanan byk giler. ehe. tima kasih pd smue yg sudi hadir and thanx for the presents too! sorry frm us kalau ada yg tkurang kat mana2. maklumlah ni first time buat makan2 kat umah secara besar2. ehe. many thanx to all family member yang terutamanya for my mum, abah, anan, acik, kakcik, eei and sham. dan xlupa aboy and family yg sanggup dtg all the way from johor hanya utk sama2 raikan najwa. sgguh terharu!

*gambo xde. sbb bz. kena ngendeng kat liza. ehe

10 comments:

5577 said...

sorry sgt tak dpt gi.. last2 minute ada hal lak..
kan best kalau dpt joing..
sapa yg gi?

AiYa said...

its oke. tp tuar, klu x leh cubit2 baby. ehe

kwn kolej zul (stonekoi), bandung, liza, wina, ekin, syura ngan billy ja yg dtg.

Jiey^Mien said...

Bestnya makan2..
Tertinggal la plak..
=(

Elmira said...

aku pun sorry gak nik tak dpt dtg! mmg tak larat sangat nak pegi lagi satu rumah.. :( nanti aku buat open house, ko jangan la majuk pastu tak dtg ye?

AiYa said...

ah nanak kawan ko. ehehehe.

its oke la mak buyung, aku paham. jgn ko buat mggu ni sudah la. kmi nk g check in kat tganu plak.

AiYa said...

isk jiey, sory ya jemput kat sni ja, klu bgtau siap2 msti jiey dtg kkan. leh cubit ian . next time ya.

JaSmIn said...

nik,aku pon sori bebanyak.. tak dpt dtg huhhu ramai plak yg mai aku tgok eh bily pon ade ke siyes?/ hhuhu next time buat lg noo..

AiYa said...

oke. aah dia mmg slalu ada klu kmi xjemput pn dia buat muka xmalu ja dtg umah kami. ahahhaa

chotz said...

aduh...aku tak dijemput...

yeah...yeah...

aku tau alasan hang,

xtau nk jemput camne...

whatever, talk to najwa's hand.

huhuhu

AiYa said...

aiseh sorry dude. aku terlupa la kewujudan ko. eh napa bru skunk ko add aku kat facebook ya. no wonder ko xdijemput. ahahahha

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)