Wednesday, January 7, 2009

xtdo lagi

salam,

mak kata, bila ada anak, tdo bukan la lagi rutin harian, even both andy's said the same thing. u better watch out nick. yay!

semalam, najwa tdo almost 3 am n this is not the first time, im not sure why she hard to fall a sleep. mr KA said, we cant let her sleep before 10, kept her playing and screaming dulu baru la tdo nyenyak but bukankah baby punya masa tdo 20 hours a day?. gilak ko! siang2 pn bukan dia tdo, asik nak main ja, mulut kecoh. dia x nangis tp aku yg seriau, tgh2 mlm dlm buai dok gelak kuat2. seram seram.

actually, najwa yg manis nk jaga dia xlah susah mna, cuma bila part dia xleh tdo aku rsa geram ja nk babab2. sumtime tertinggi jugak suara (im not patient, remember?), eh eh dia gelak jugak time aku mrh, korang xgeram ka? rsa nk geget2 tau. tp bila dia gelak smue rsa pn ilang. alahai anak anak. xsian kat ibu ka? ibu nk p work mata lebam xdpt tdo sob sob.

owh, skunk najwa sgt la manisnya. dh pandai sembang. riuh ja mulut dia. so cute!

3 comments:

m z ' f a r a h said...

waaa.. dh pandai sembang.. bestnye!
mesti cute kan..
bile laa nak dpt tgk dia.. :)

AiYa said...

ehehehe... ntahnya bila nk mlepak bsma nih. nk geget pipi nadrah.. :)

orked said...

ade benda kaco kot nick..tuh gelak sorang2 lam buai tgh mlm2 buta..seram seram ;p

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)