Monday, November 16, 2009

FB ialah medium jejak kasihan

sgguh xtpu. since past 2 weeks sahaja, aku dh bjaya kumpul almost 10 ppl dak2 sekolah dn kolej. its really good to hear frm each other after 10 years. tentu la ramai yg sgguh xpercaya nick dh kawen. dh ada anak. masakan tidak dulu aku gangster no 1 tu >> ahahha mrk yg kata bkn aku ya. lg xpercaya aku yg slim dh mcm tong drum. percaya la korang. :p

a lot of things change same as me, ramai dh kawen+ada ank, tunangan org, ada yg msh player mcm dulu2 lg. ehhehe. ramai yg makin cun giler. jeles makcik. ada yg msh annoying mcm dulu2 lg. ces! sgguh saket hati. bab ni mmg xbley bla. apa la masalahnya klu anak aku msh xpandai bukak peti sejuk. and 1 more thing xyah la nk megah2 dgn apa yg ko ada. xkose makcik nk tau smue tu/ lg 1, xyah nk komen2 gua nk keje apa, jdi apa sbb nya khidupan kta ni x link langsung oke. klu gua makan pasir pn lu apa kesah? ces sekali lagi. kasik spoil la ini2 org.

*saya doakan awak sejahtera ya. xyah la risau pasal saya. mr KA ada tlg jaga saya. sekian.

5 comments:

Elmira said...

dulu ko gengster nombor satu? dulu? bukan sampai skarang pun ke?

eheheheheh.

Tupai Karan said...

pasai gengster tu.. jwb ja KA berjaya 'menjinakkan' hg.. hehe..
yup toi, fb skang ni best utk sesi jejak kasihan, tgk la pasni mesti sesi mengatur reunion plaks..

AiYa said...

aahaaah EL. jgn la bocor rahsia.

agreed Tupai. tp yg best2 ja la. yg kerek2, xkose makcik nk reunion2. bley bla sma meka

The Unconscious said...

gangster kampung!!
hey boleh tolong rekomen yang ni tak -player mcm dulu2 lg. ehhehe. ramai yg makin cun giler.
thanks

AiYa said...

eleh chas - gangster sentul!
ces! ada hati.

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)