Thursday, November 19, 2009

kmi ni org Malaysia. kmi ckp melayu.

xkira la apa bangsa kmi. kmi mmg ckp melayu. jika kamu xpaham. itu bkn masalah kami. bkn kmi xmnghormati tp perbualan kami bukan nya tetng kamu, malah kamu jauh dr kmi bukan duduk semeja tdo sebantal atau makan sepinggan pn. jdi apa kami peduli. yg kamu nk meroyan kenapa? en. popeye (-bru aku tau korang gelar dia ini) pn selamba ja. xprnh plak dia nk emo2. owh mgkin krn dia lelaki dan kamu perempuan/ apakah?

makin hari makin meluat plak aku dgn kamu. mentang2 la boss syg kamu. perghhh. kmi ni org Malaysia dpt layanan kelas 3 ja tau. apa yg best sgt dgn org Amerika pn aku xtau la. sick sick

*eleh, dulu aku sorang melayu keje di keliling org cina. mrk cong ceng cong ceng aku xde hal pn. kecoh la kamu. benci!

6 comments:

The Unconscious said...

ceng cong ceng cong
hahaha....

AiYa said...

ahahha btol la. sound nya mcm tu.

koRnholio said...

yea bro... kite malaysian.. should be proud of our country... bg segelintir org... mrk tgk org putih mcm special sgt... sebenarnya... ni apa bro i cakap... "they are the rejects of their country and by coming here the can be superior"

-www.junsern.blogspot.com-

AiYa said...

yup agreed! tp tuar still xpaham napa kena ada kelas2 layanan. buta2 byr gaji mahal sdgkn org local much more better. sigh

Elmira said...

haha org baru marah ke sebab korang cakap melayu kat ofis? mesti dia paranoid, igt korang ngumpat dia ehehehehe.

5577 said...

hahaha.. cong ceng cong ceng..
setuju sgt! farah dulu pun sorang je designer melayu dikelilingi cina.. yg mmg speaking bahasa depa je, kekdg tu buat2 paham n gelak sama.. kekdg ckp ngan farah pun dlm bhs cina, lupe kot ada melayu..
buat selamba je la kan..
kecoh laa itu minah saleh! piramabok.. kata ini malaysia.. kalau kat us tu lain la kan..

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)