Wednesday, November 25, 2009

saya banyak duit, sila layan saya

ya. if u guys jenis yang xkaki laram, pakai pn cokia2 ja. xda jenama. tshirt dn jeans lusuh, bwk back pack ja bkn beg gucci atau LV, pki pn selipar ja dr Bata, makanya sila tampal di dahi "saya banyak duit, sila layan saya" tiap kali anda berurusan ngan mana2 customer services/promoter. :)

budus! helo klu xda org mcm saya, agak2 nya siapa la yg byr gaji2 awak kan. setakat awak nk pandang saya lekeh sgt bila saya byk soal pasal internet usage atau phones as modem, dh mmg tugas awak layan customer xkesah la klu awak rsa soklan tu soklan paling bodo yg prnh awak dgr. saya xluak la/tp 1 buat saya sedih, awak, anak bangsa saya sndri. cuba blaja rendah diri sket. saya bukan tengking2 awak pn yg awak nk hot sgt. siap tanya, saya pakai hp apa? owh itu sdh lebey. xkan la saya bodo2 pki 3315 nk g subscribe mobile internet. apakah??

ni lg 1 banggang (anak bangsa saya jugak). takat kasut adidas tu kan, saya bley beli 2o malah gaji saya yg balance tu bley bayar gaji awak la. saya bukan nk belagak tp sbb perangai awak yg xsemenggah apatah lg tgok muka awak yg mcm tempoyak basi tu buat saya mnyampah dan terus blah dr stu walau saya tau saya suka kasut tu. dn walau saya tau awak dah penat cri dan amek utk sya. benci!!

tp apa pn. xsmue yg mcm tu. manager shushi itu tlh bjaya mnyejuk kan hati saya. 2 thumbs up utk dia. mata dia tidak dibutakan oleh yg cantik2.

*dh byk kali kena mcm ni, klu tau abah aku. kompem dia blame aku punya. nk buat camna dh mmg anak abah ni selekeh ja org nya. dh la xcantik gemok plak tu. ehe.
**kdg2 pk. padan pi kat muka hang klu dpt pak2 arab yg buat ko mcm kuli dia. siap ngan sumpah seranah lg. pastu diorang blah xbeli apa/

6 comments:

orked said...

owh sabar ya makcik..kita pun selalu kena mcm tuh!! lagi bagus..x luak duit kita..hahaha

wHaTEveR said...

relaks2...sume yg kije kunter pon cmtuh prangai nye!! rase nk bg penampo je dan2 tuh...

Jarr said...

kalau kau gi ngan aku...mesti budak tu terus duduk tahiyyat akhir...insap.aku mmg suka bambu org gini...sklempes.

AiYa said...

mmg la jarr. klu g ngan ko mna berani diorang. ko kan ensem. gaya ala2 anak dato ngan kasut putih ko, tu blom lg rambut pacak kaler perang. kta lain dunia jarr.

The Unconscious said...

wah...hp baru...

AiYa said...

sadap la weh

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)