Tuesday, February 2, 2010

bday wishlist

Febuary dtg lg. Lets countdown ya. Owh dont forget to mark ur calendar. Not for the 14 or cny public holiday either but for the lucky 28. Ya i know jauh lg. Nama pun countdown kan. Apakahh?

26 more to go. Sebab this year im turning 27. Lets be realistic to wht im wishing for. Benda yg bley gua dptkn utk diri sndri obviously. Tapi kalau ada yang sudi bagi, gua lg happy. Motif??

1. Handbag
Im looking for not so big or way too small. Yang sedang-sedang saja. Tentunya yang boleh memuatkan segala mak nenek harta ku. Kelebaran msti lepas payung lipat sekaki. Boleh sumbat diaper, baju sepasang, wet tissue, towel dan juga botol susu dak ebob tentunya. It can be wore 2 way. Carry and sling. Dark color. Senang jaga senang nak matching. Ehe. Owh lagi satu yang xterlalu complicated nak menyeluk. Maybe button ja. Xkesah la jenama pa.

2. Jacket
walaupun kat office ni boleh main hentam ja nak pakai apa. jacket sgt penting dikala waktu kecederaan. tetiba kena masuk meeting, tapi gua pakai tshirt ja. kan jacket boleh menyelamatkan keadaan and tentunya to cover all the lemak2 berlebihan. ahahhaha. not too formal and not too casual. senang citer both situation pakai xnampak janggal. to match with the situation, material not from jeans, yang kilat barat, dan yang sewaktu dengannya. corduroy maybe. brown color. senang nk match. erm oke la to be honest i just wanted same jacket that i have now but with 2 size bigger bley? uwaaa nampak sangat gua dah membesar dengan johan la ni.

3. Sneakers
owh i need it badly. :( should i get the high cut this time?



http://streetshifters.blogspot.com/
nampak kewl kan. :)

sekian. will add and edit as per my mind change. ahhahah.

4 comments:

The Unconscious said...

banyak cantik nik!!

AiYa said...

weh aphal plak/ bukan mintak u pun. bla la

Tupai Karan said...

material mum.. hak3

AiYa said...

ahahhaha harus

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)