Tuesday, February 23, 2010

kutuk ah... ada gua kesah?

entry ni agak related ngan entry farah 5577 (walking down the memory lane) pasal gambo2 lama yg semakin bz ditag oleh kawan2 di fb tapi bezanya instead of giving me gelak saiko at first, it become annoying gila. bukan gamba2 lama tu yang annoying tapi mereka dan keluarga mereka yang masih xhenti lagi berperangai budak hingusan malah worst!

memang gua hitam. so what?. memang gigi gua jogang. so what? memang gua selekeh. another so what? xsuka kalu, jangan kasik tengok itu gambar la dey. siap cakap meluat tengok muka gua tersengih2 . adoiyai. gua kacau hidup lu ka beb? bersusah payah lu orang PM gua kat FB semata-mata nak cakap pasal benda ni. kan bengong tuh. nak cakap gua xtahan gurau-xpasal ah weh.. hitam2 gua. jogang2 gua. selekeh2 gua. LAKU! lu?

hah kan dah gua EMO. ahahaha

kutuk la lagi. gua lagi suka. itu tandanya lu sayang gila kat gua. tapi gua sedih sikit ah. harap badan ja membesar otak terencat la plak xbesar2./

*naseb la recently ja baru kuar lagu halimah jongang tu. kalau x confirm dengan kreatif nya lu orang tukar bagi nama gua. ehe

7 comments:

chotz said...

sape nick yang cakap lu jongang?! meh aku penampor sama tetek mereka dan keluarga mereka.

jap, lu jongang ke nick? tang tu aku musykil...

lantok lah nick, buat cam aku sudah...org tegur kita sambut, org tanye kita jawab...tapi kalau lebey2 block sudahhhh...hahaha

bape ramai dah org aku block kat fb tu coz annoying kan lubang pusat aku..

jap jap...aku termasuk skali ka ngan dalam golongan manusia tu? xkan la hang kecik ati kot aku cakap hang dah membesar bagai johan la ni...

AiYa said...

ang ni buat karangan ka apa?

MizzPhyz said...

humm didn't know my album could course a disaster.
i tot of sharing the memories we had last time tho.
tak sangke ade gaks yg mempersendekan * sad*
i can remove it if u want to dear. no harm done :)

AiYa said...

ahahahha xpa ah. bio ja. mrk jeles tu. :p

whatever said...

sengal nye org tu weihhh..!! mmg x membesar langsong!

Jarr said...

kalau aku...aku silambam je mereka semua..buat menyemak jer..nak lagi best,remove terus..kalau kat ym ignore terus..kalau jumpa mana mana tunjuk finger terus..kalau jumpa lagi esoknya standby besbol bat je hayun kat muka..tgk sapa kelakar,jongang ke rongak..

5577 said...

lorrr.. kenapa mereka sebegitu..
sorry nik, ketinggalan zaman, br nak bc entry ni.. sapakah org yg tolol tu? xdde keje lain.. ish2.. biarkan la diorg tu nik, jeles much..

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)