Wednesday, March 25, 2009

suatu masa dulu

ehehhee, wahai bekas2 warga NCT, korang masih ingat kah siapakah dia ini?

we used to call him gay boy. ahahhahaha. xtau la mna dia dpt nama manja ni. aku kenal dia ni waktu minggu orentasi, kami 1 group bersama boy kaki juga si roy. mulut kepohchi. pastu takat2 tegur2 senyum2 gitu ja la.

masa kat kolej dulu, dia mmg agak aktif untuk persembahan pentas etc bersama shahrizal dunia baru (nama timangan di kolej ialah danny) juga sam (mana ko hilang ya). aku rsa pernah nampak dia dlm beberapa program reality mula2 kat ntv7, aku lupa rancangan apa msa tu time amar menang, pastu gangstarz, pastu AF6 tp dia xdpt top 14. aku tau dia terlibat ngan teater puteri gunung ledang. now xsangka dpt role main actor bersama vanida imran. salute u!

*pix credit to sensasi selebriti
**jom la kta nonton ini teater, kasik support ini kawan lama.

TEATER MAHSURI
Tarikh : 24 - 30 April 2009
Masa : 8.30 Malam
Tempat : Istana Budaya

4 comments:

Wife to Firdaus Ghazali said...

bangganya kita x-NCT...ada gak dak2 kolej kita yg berjaya menempatkan diri kat dunia hiburan...

AiYa said...

ahahhaha. gud for him.

*aku paling menympah kalau dia terjerit2 kat pagar hostel perempuan. rsa nak baling pki kasut

Wife to Firdaus Ghazali said...

tapi kalo igt zaman kolej...kat situ la yg mengembirakan kita...tp syg...hanya tinggal nama di hati2 kita semua...

AiYa said...

owh aku rindukan roti bom kat stesen ketapi. marvelous seh. lepak kat the store (nk lepak kat mana pn). mandi manda kat burmese pool. naik bukit larut. kena kejar anjing kat aulong. hu hu

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)