Monday, July 20, 2009

Malaysia vs MU - 2nd match. perlu ka?

im a big fan for MU. watching the match last Saturday, giler xbest dowh. mgkin cuaca yang terlalu panas mnyebabkan mrk smue lembab. mgkn juga krn ketiadaan encik ronaldo mbuat kan mrk goyah. khadiran owen xmberi kesan la walaupn dia score mgkn sbb dia lmbt nk panas bila hanya dimasukkan pd 2nd half. atau mungkin, well known kan, MU klu main ngan team belasahan biasa nya mmg suck!

uhuhu. but malaysia not too bad dowh. oke la Amri Yahya man of the match sbb score 2. yg mna goal first tu mmg cantik tp kan krn kurang bijak nya dia asik nk try xmo pass the ball. ada gak la 2-3 kali Malaysia miss a chance mcm tu ja. gandigan dia ngan aidil xbrapa nk ngam ah. cuba test letak safee sali. ehehhee. badrul baktiar masuk msa 2nd half ja. sayangnya. apa pn, keeper nice job bro. kmasukkan player2 muda tnyata mberi kesan. walau tanpa pengalaman tp semangat tu mmg nmpk giler. terutama nya bahagian ptahanan.

aku xrsa perlu adanya 2nd match. dh la selang 2 hari ja. tiket mahal. berani mati ini penganjur. ehehe. tgok kat umah ja la. 811 ada buat live. (nada2 hati pecah sorg kipas susah mati yg tiada uwang utk beli tiket. :()

8.45 tonite! apakah keajaiban akan berulang atau pn mmg Malaysia dh ready utk piala asia akn dtg. will c.

*padang suck!

1 comments:

The Unconscious said...

the match was fixed la. u rasa VDS tak boleh stop that goal izzit or BF making that kind of mistakes.. hmm.... now surely there's talk about hw Msian football is growing and doing well - just a diversion from the real truth - can't you see.
You know how many people would have lost money in betting? haha

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)