Monday, July 13, 2009

our weekend-mini gath

ahahhaha. mini gathering la sgt. gambo upload esok la ya *(lupa bwk SD card)

venue: umah kmi *wink
crowds: liza and en.hubby (pooi)+humaira, mya, wina, bandung, meen and acad + harith
menu: nasik lemak, sambal tumis udang, sambal ikan bilis, kopi O, teh O, bubur kacang, pulasan, keropok ++

liza, mya ngan wina are expected. wina la request nasik lemak. so bantai ja la lunch bwk ke minum ptg mkn nasik lemak. ehehe. meen sat2 nk mai sat2 xmo. kmi pening. uhuu. humaira sgt cute. xdgr dia eek langsung. well behave! kami pung pang pung pang sembang dia lek ja lena. uuu najwa x usah ckp la. happy giler ada org kat umah. dr pg tu, msa tgh nk siap kan juadah (iyo lah, pdhal kakcik yg tlg) dia asik eek sna eek sni. mkn xmo, tdo xmo, susu xmo. xsedap perut agaknya.

dlm kol 2 gtu, bandung mai. dia segan sbb mr KA kata kat umah xda org (klu kata ada, kompem dia xdtg). pastu tggu punya tggu, meen pn smpi. harith memalu. dia segan kot ramai sgt org lgpn bru baik demam. najwa plak yg lelebih, smpi ibu nk kenen kan jdik boifren. mau?

xlama lps tu, liza nya rombongan pn berangkat. sian pooi, muka dh layu ja. najwa tunjuk hebat maen ngan harith. smue yg harith pegang dia nk jugak. hep hep. selama ni dia xheran pn nk maen smue tu. ceh anak dara ibu nih. harith plak bila auntie2 yg sibuk geram kat dia dh blk. wah suara dia yg kuat. bru nk warm-up. mama dia dh ajak balik. sob sob najwa dh xda kwn.

bandung yg last skali blk, tu pn sbb dh bpe kali kena tahan mr KA. hehhe

*its really gud, utk jumpa skali2 mcm ni. thanks guy for coming. jgn serik ya dtg umah kmi. sila dtg lg.
**najwa meragam, mlm td xlena tdo. saket perot! xtau la salah mkn apa plak.

5 comments:

JaSmIn said...

wah sudah di update citer smalam..wakakakaa nik harith sonok la kt umh najwa sbb byk toy satu guni tuh he2 mane nk dapat.anyway thks sbb jmput kitaorg smlm nasi lemak hg yg sedap tu sbenarnye igt nk tmbh tp malu la plak kui2.tnks jge buat bubur nasi bayam kt harith yg ngengada time mkn.najwa plak aku teringat pehanya tembam mcm nk gigit2 je tau.tp ape bley buat mase x mengizinkan,bile2 nnti bley la jpe lg kan

ps: nik hg ade nampak tak botol air masak harith kaler oren kt umh hg?duh tggal la tu kt umh tade pon!

AiYa said...

ahahahhaa. lain kali mai lagi. najwa sonok sgt ada kwn.

aah ada tggai. nanti la kmi p hantaq kan

orked said...

ahaha..siap tinggal brg ko ek meen!!

Humaira paling diam aku rase, tido jer dia..sampai duduk pn leh tido..kekeke (tue la humaira sape suh berjaga mlm)

Anyway babe, Thanks a lot sbb layan karenah kitaorg yg agak kecoh..hehe, ade masa kita lepak lagi :)

AiYa said...

ahahahah. humaira lom tunjuk lg. ang tggu la lg 2 bln ja lg. tgok dia punya baik. mau tdo ka mau maen sja ka. ahahahha

5577 said...

:) wah wah.. ada mini gath..
syoknye.. comey sungguh baby2 semua..

liza pun dh abis pantang.. cpt tul masa berlalu kan..

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)