Thursday, May 21, 2009

...tht was so wrong

okelah aku pn bukan nya arif sgt bab2 fashion nih tp pandangan mata aku jdi saket la, so nk komen sket. nk komen dpn2 cam xpatut pulak kan. so komen jerk la kat sni. (xska klu jgn baca)

pagi ni dlm bas,
ada seorg minah nih bdn agak chubby. sila bayangkan - pki kemeja putih tanpa lengan, mini skirt kaler itam with black legging dn selipar. nmpk cam xsalah kan?

masalahnya,
ketiak dia itam oke, baju dia dh xleh nk button pn. abes nmpk segala celah perut (berlipat2) nasib la pki mcm top itam, klu x, kompem la segala mak nenek lurah terdedah. mini skirt ngan legging tu oke la cuma legging tu mcm nk tkoyak dh sbb di paksa rela di stretch selebar mungkin (anda paham maksud sya bukan)

kenyataannya,
aku bukan nk komen pasal kekurangan/kelebihan, mempersendakan atau sebagainya. tp aku rsa kasihan kat dia. muka dia cantik tp...

kesimpulan,
ukur baju di badan sendiri. pixca ni xde kena mgena pn



*camna aku leh nmpk? adoiyai! dpn makcik dia duduk

14 comments:

Tupai Karan said...

please..no..jangan diteruskan..

eh-
ok what, self esteem tinggi tuh

AiYa said...

ahahhhaa. yg bisa membunuh. siyes muka dia cun wor tp apakah?

JAIRO said...

isk sungguh lucah orang itu....

The Unconscious said...

who is the cun chick wei...intro

AiYa said...

sakit mata dowh lelucah ni

aku perasan dia naik megan avenue weh. nanti klu time lunch nmpk, gua roger lu.

Jarr said...

erkkk...camne lak chubaka leh naik bas nehh?

kalau aku tgh mkn pape time tuh, mesti aku hanya memerhati dengan muke lenga...pastu darah kuar kot tinge.....

AiYa said...

bengong... ahahhaha ko klu tgk pompuan mmg gitu. keji!

Cupu said...

Hahaha....gila ah nik
Seksi giler minah tue...
waduh2...bisa kacau ni otak gue

AiYa said...

weh napa plak ko yg kaco otak. ko biar benar. uhuhuhu mrh edy kang

Jarr said...

aku konpius nak kategori kan die tuh seksi atau menjahanamkan diri sendiri...

mcm rikishi pon ade dari belakang...adehh..senak.

AiYa said...

ahahaha rikishi...

weh lama dh gua xlayan wrestling. ahahaha

Jiey^Mien said...

Hahaha.. Lawak gile gamba yang AiYa letak nih.. :P

★ whoaamello ★ said...

HAHAHAHA. Klakar la nihh. But yes, I AGREE SEPENUH-PENUHNYA!

AiYa said...

klakar ek... tp tuar tuan punya bdn xsedaq

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)