Wednesday, June 17, 2009

berdiri di kiri jika tidak memotong

ahahhahaha, mcm kat jln raya plak.

ni nk story sket pasal rakyat kat malaysia ni yg aku nyampah gila bila mgunakan escalator. dh terang2 ada sign sila bg laluan di sebelah kanan. masih xpepaham gak, nk jugak dok belek tudung la, crik kunci dlm beg la, tgh reply sms la, tgh merenung msa dpn la nk lagi keji owh bpegangan tgn, belek jerawat kat muka pakwe la. aiyo hangin.

mmg la, escalator bkn tangga, yg nk sebok2 sgt langkah satu2. tp aduhai susah sgt ka nk paham. org nk cepat. lagi la klu time pegi/balik keje. aku mmg cukup2 la sakit hati. tu pasal la. aku akn merempuh sekuat hati tanda protes. nak marah? silakan. ada aku kesah

cuba bygkan, situasi ni yg ko hadapi di kala waktu2 kecederaan, mgundang mrh bukan? escalator ini bukan bapak kau yg punya! im warning u.

*pg ni, lrt titiwangsa. kpd yg jadik mangsa rempuhan beg, gua ucapkan terima kasih. terima kasih krn anda berdiri di kanan escalator. :p

3 comments:

The Unconscious said...

jahat

AiYa said...

ui. sya hanya melahirkan rsa tidak puas hati sya. :)

Jiey^Mien said...

dulu kan, saya memang gemuk giler (cam skrg la).. bila gi jungle trekking, selalu kena sound, "Kenderaan berat, sila ikut kiri.."

Tetiba jadi teringat pas baca entry ni.. :P

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)