Saturday, June 13, 2009

jeles ka x?

mcm biasa la, klu dh time lunch. mulut masing2 riang sgt berkicau2. we talking bout jeles ke x? kalau kta nya spouse lunch/dinner ngan opposite gender, rsa nya last 3 days kot. theres 3 of us+charlie as a tukang soal. budak lain xtau mna mghilang.

the answer of course la depends on situation kan. klu time tu lunch, tentunya bsma opismate, sumtime dr berseploh (kwnan lelaki dan perempuan), jdi ber6 atau double date atau tup2 tgai 2 ja. well know la kan, time keje, waktu lunch, opismate sum more watpe nk jeles.

tp klu abes keje kol 5 tup2 kta nmpk la (org bgtau ka) spouse kta tgh baik punya dinner together2 tu carik maut nama nya. oke lah sumtime ckp2 org cannot trust. tp apa kejadahnya dh married, dinner kat luaq lagi tanpa diketahui pulak. org ngong pn leh jeles.

nak lagik tragik, kta tau la plak kan opismate tu exgfren/boipren spouse kta. kekompem la jiwa2 kecil ini akan jeles walaupn sket ja besaq kuman. mmg meroyan. :)

apa pn trust yg penting sbenarnya. walaupn rsa cam annoying ngan si polan atau si polan opismate spouse kta. ehehhehe

*so mr KA, ada jeles x? mcm dulu2. :p

3 comments:

The Unconscious said...

nik jeles...:P

Jiey^Mien said...

Kalau tiap2 hari dok lunch ngan org sama, pelik gak tuh.. bleh menimbulkan keraguan.. tapi kalo ngan reramai, takde salahnya kot.. :P

AiYa said...

im normal not like u charlie

ahhha jiey, klu xjeles, xlah di namakan perempuan kan.

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)