Tuesday, June 9, 2009

is this wrong?


*dak opis aku pki liverpool nya jersey/shirt before, sedia maklum lah ada tulisan carlsberg. time nk solat, ilek2 ja dia lipat ke dlm kolar baju bertulisan carlsberg ke dlm. jaga adab katanya. ahahhaa

4 comments:

10ton mind said...

ok la tu dari x lipat lansung...bukan mcm mamat yg dlm gamba tu...bengong heheheheh

Belly-Button said...

bykla mamat tu punya jg adab.. sempat lak dia pikr cm gitu eyh, wktu nk pakai xpikir lak. haha.

AiYa said...

ahahhaa. zmn la ni smue kira bley ikut logik ja.

Norliza Ghaffar said...

Jaga ada adab??x kena cara dia tu..lebih baik dia buka baju sembanyang sbb dah terang2 x boleh solat tapi buat2 x nampak apa yg salah dan betul...sekadar peringatan, sembunyi bagaimana sekalipun Allah Maha Melihat...

Post a Comment

harap maklum, komen anda akan di tapis dulu oleh mambang jingga. ai tpaksa utk kesejahteraan kta bersma. :)